International delivery

Read this page in English
 

International levering

Vi tilbyder nu international levering på en stor del af de varer og produkter. vi sælger på vores hjemmeside. De lande. som vi dækker på nuværende tidspunkt. kan du finde i listen nedenfor.

Vi vil fremover gradvist øge antallet af produkter. som kan leveres internationalt. så det kan godt betale sig at besøge vores hjemmeside regelmæssigt. Du bedes være opmærksom på. at ikke alle vores produkter kan sendes internationalt - se hvorfor her.

Kontakt os

Vores serviceteam kan besvare spørgsmål om hjemmesiden, dine ordrer og vores leveringsservice. Du bedes dog bemærke, at teamet er engelsktalende og i øjeblikket kun kan besvare opkald på engelsk. Du kan e-maile os via denne blanket eller ringe til vores dedikerede internationale team, 7 dage om ugen fra kl. 7 om morgenen til midnat (britisk tid), på +44 1698 54 54 54.

Leveringsomkostninger og leveringstid

Leveringsomkostninger og leveringstid
Europa £7.50 pr. order Leveringstid (mandag til fredag, weekender og helligdage undtaget i disse lande)
Belgien, Frankrig, Tysklan, Italien, Luxembourg, Nederlandene 2 - 6
Østrig, Cypern (Republikken), Danmark 3 - 7
Tjekkiet,  Slovakiet, Spanien 4 - 7
Estland, Finland, Ungarn, Letland, Malta, Polen, Portugal, Slovenien, Sverige 5 -7
Irland (Republikken), Litauen, Norge, Rumaenien 6 - 8
Bulgarien 7 - 9
Graekenland 9 - 11

Resten af verden £25
Singapore, 3 - 7
Canada, USA 4 -11
New Zealand, Sydafrika 5 - 9
Australien 5 -7

En hverdag er mandag til fredag, undtagen helligdage, som kan variere fra land til land.

Hvis du gerne vil have sendt produkter til flere separate adresser, bedes du udfylde en ordre pr. adresse. Der vil være separate leveringsomkostninger for hver individuel ordre.

For nogle internationale leveringer vil modtager skulle skriver under på at have modtaget pakken - dette afhænger af det individuelle fragtselskab samt indholdets værdi. Som hovedregel vil det være nødvændigt, at der er en person til stede til at tage imod leveringen.

Bemærk, at Kanaløerne og Nordirland tæller som Storbritannien, ikke international levering.

Beklager - vi kan i øjeblikket ikke levere ordrer fra hjemmesiden til BFPO-adresser, men vores Eksportafdeling hos John Lewis Oxford Street kan muligvis hjælpe - få flere oplysninger.

Produkter, der er ekskluderet fra den internationale leveringsservice

Som følge af begrænsninger i forhold til logistik, lovgivning og garanti kan vi ikke levere alt det, vi sælger online, til internationale adresser. Her følger en liste over undtagelser:

 • Alle elektriske varer (herunder dem med batterier)
 • Belysning (undtagen lampeskærme)
 • Møbler (herunder udendørs møbler)
 • Persienner, gardinstænger og -skinner
 • Stof, der sælges i længdemål, stofprøver, tapet
 • Tæpper
 • Spejle
 • Tunge eller store varer, hvor håndtering kræver mere end én person, f.eks. motionsudstyr
 • Barne-/klapvogne og baby-/børnebilsæder
 • Knallerter og stearinlys
 • Væsker eller spraydåser
 • Skønhedsprodukter
 • Knive/sakse
 • Maling, lim og produkter, der indeholder disse elementer (f.eks. legetøj)
 • Mad/alkohol/letfordærvelige varer/blomster og planter
 • Gavelisteleveringer

Vores specialiserede eksportservice, som du finder i John Lewis Oxford Street i London, England, kan muligvis hjælpe dig med disse produkter (særligt møbler, elprodukter og gavelisteleveringer), da de bruger forskellige forsendelsesmetoder. Du er meget velkommen til at kontakte dem.
Få flere oplysninger.

John Lewis Delivery Limited

Når du bestiller produkter på vores hjemmeside, vil alle disse produkter blive solgt til dig af os, John Lewis plc. Vi kan også levere produkterne til adresser i Storbritannien og på Kanaløerne.

Når det gælder internationale leveringer uden for Storbritannien og Kanaløerne, bliver leveringsservicen håndteret af John Lewis Delivery Limited (JL Delivery Ltd), som bruger fragtselskabet DPD. JL Delivery Ltd er vores søsterselskab i John Lewis-koncernen, og det er specialiseret i at levere varer på tværs af landegrænser. De tilbyder international levering af de varer, som bliver solgt på vores hjemmeside (med visse undtagelser - se nedenfor). Det eneste, du skal gøre, er at vælge ”International delivery provided by JL Delivery Ltd” som leveringsmulighed og angive din internationale leveringsadresse.

For yderligere oplysninger henvises der til vilkår og betingelser for internaltional levering.

Fortoldning

Produkter, der leveres til visse destinationer, primært uden for EU, kan være underlagt skatter, gebyrer, afgifter og andre omkostninger i henhold til lokal lovgivning. Modtageren af produkterne er ansvarlig for at overholde alle toldformaliteter i forbindelse med eksporten og importen samt afholde eventuelle ekstraomkostninger, herunder importskat, formel indklarering, skatter, afgifter og andre omkostninger. Modtageren af varerne, og ikke den person, der har bestilt dem, vil modtage en separat betalingsopkrævning på disse omkostninger.

Hvis du bestiller produkter, der skal leveres til andre end dig selv, skal du sørge for, at de er klar over, at de er ansvarlige for at betale disse ekstraomkostninger. Desværre har vi ingen kontrol over disse omkostninger og kan ikke forudse, hvad de vil beløbe sig til, så vi kan ikke tilbyde nogen hjælp i den forbindelse. Vi råder dig til at undersøge de gældende importafgifter i et land, inden du eventuelt bestiller produkter til levering i disse lande.

Betaling og moms

Betaling for produkter og leveringsservice skal foretages i britiske pund. Alle hjemmesidens priser på både produkter og leveringsservice er inklusive eventuel moms i Storbritannien. Det betyder, at den samlede pris, du betaler til os for produkter eller til JL Delivery Ltd for levering, altid er den samme, uanset om salget er momspligtigt i Storbritannien. For yderligere oplysninger om betalingsmuligheder.

Når du har bestilt en levering til en EU-adresse, vil den pris, du betaler for produktet og leveringen, normalt inkludere britisk moms, hvilket vil fremgå af de momskvitteringer, der udstedes til dig af både johnlewis.com og JL Delivery Ltd. For at få en momskvittering skal du logge på Your Orders og derefter klikke på linket 'View your order/obtain VAT receipt'.

Hvis du ikke er bosiddende i Storbritannien og har bestilt produkter til levering af JL Delivery Ltd til en ikke-EU-adresse, vil både produkterne og leveringsservicen normalt være momsfrie – uden britisk momspligt på nogen af delene. Den pris, du betaler for produkterne og leveringsservicen, forbliver dog den samme, som er vist på hjemmesiden.

Af den grund er vores hjemmeside muligvis ikke den bedste metode til at købe dine produkter, hvis du er bosiddende uden for Storbritannien og ønsker at få refunderet moms på ordrer, der skal leveres uden for EU, eller hvis du er en EU-baseret erhvervskunde, der forventer at kunne købe varer og leveringsservice uden britisk moms.

I disse situationer kan du foretrække at bestille gennem vores specialiserede eksportservice. Bemærk dog, at de forsendelsesomkostninger, som opkræves for denne service, er højere end omkostningerne for den leveringsservice, der tilbydes via hjemmesiden.

Accepted international payment methods

Ændring, annullering eller returnering af en ordre

Vi beklager, at det i de fleste tilfælde ikke er muligt at ændre din ordre, når først du har afgivet den. Hvis du ønsker at føje produkter til din ordre, skal du foretage en ny bestilling af disse produkter.

Hvis du har behov for at ændre din leveringsadresse, fjerne produkter fra din ordre eller helt annullere den, skal du kontakte vores kundeserviceteam på +44 1698 54 54 54 7 dage om ugen fra kl. 7 om morgenen til midnat (britisk tid) eller e-maile os her. Du bedes dog bemærke, at teamet er engelsktalende og i øjeblikket kun kan besvare opkald på engelsk. Vær klar til at oplyse dit ordrenummer og din ordredato.

Hvis din ordre allerede har forladt lageret for at blive leveret til dig, skal du følge vores returneringsprocedure, hvis du ikke ønsker produkterne.

For at returnere varer skal du emballere dem forsvarligt og sende pakken tilbage til den adresse, der vises på din følgeseddel ved hjælp af den medfølgende selvklæbende mærkat. Hvis varen bare er uønsket, vil du skulle betale forsendelsen.

Hvis vi har sendt dig de forkerte varer, eller hvis din ordre har fejl, er beskadiget eller ikke er som beskrevet ved ankomst, må du endelig kontakte os. Vi vil refundere de forsendelsesomkostninger, der er forbundet med at sende sådanne varer retur. Bemærk, at denne refusion vil være i britiske pund og vil derfor eventuelt ikke svare præcist til det betalte beløb afhængigt af svingende valutakurser.

Uanset årsagen til returnering af varer skal du sørge for at få bevis på forsendelse fra dit posthus, og vi vil kreditere din konto så hurtigt som muligt.

Bemærk venligst, at individuelt tilpassede eller skræddersyede produkter ikke kan returneres, medmindre de er defekte, ligesom vi heller ikke kan tage cd'er, dvd'er, bånd eller andre optagemedier, software eller video tilbage, hvis forseglingen er brudt.

Se alle vilkår og betingelser for international levering her.

Internationale Lieferung

Wir liefern Produkte von unserer Website nun auch an internationale Adressen. Die derzeit verfügbaren Länder sind unten aufgelistet.

Nach und nach werden noch weitere Produkte international versandt werden können, so dass Sie unsere Website aufgrund der ständing wachsenden Auswahl regelmäßig besuchen sollten. Beachten Sie jedoch, dass nicht alle unsere Produkte international verschickt werden können.

Kontakt

Unser Team beantwortet gerne Ihre Fragen zur die Website, Ihre Bestellungen und unseren Lieferservice. Bitte beachten Sie, dass wir Ihre Anrufe leider nur auf Englisch beantworten können.

Sie können uns über dieses Formular eine E-Mail schicken oder unser internationales Serviceteam anrufen. Sie erreichen uns sieben Tage die Woche von 07:00 Uhr bis 24:00 Uhr (britische Zeit) unter +44 1698 54 54 54.

Kosten und Lieferzeiten

Leveringsomkostninger og leveringstid
Versandkosten für Europa - £7.50 pro Bestellung Lieferzeit ab Versand in Werktagen (Montag-Freitag, gesetzliche Feiertage ausgenommen)
Belgien, Frankreich, Deutschland, Italien, Luxemburg, Niederlande 2 - 6
Österreich, Zypern (Republik von), Dänemark 3 - 7
Tschechische Republik, Slowakei, Spanien 4 - 7
Estland, Finnland, Ungarn, Lettland, Malta, Polen, Portugal, Slowenien, Schweden 5 -7
Irland (Republik von), Litauen, Norwegen, Rumänien 6 - 8
Bulgarien 7 - 9
Griechenland 9 - 11

Versandkosten für den Rest der Welt - £25 pro Bestellung
Singapur 3 - 7
Kanada, USA 4 -11
New Zealand, Sydafrika 5 - 9
Australien 5 -7

Arbeitstage sind Montag bis Freitag, ausgenommen sind öffentliche Feiertage. Bitte beachten Sie, dass in verschiedenen Ländern unterschiedliche Feiertage gelten.

Falls Sie Artikel an mehrere verschiedene Adressen schicken lassen möchten, geben Sie bitte für jede Adresse eine separate Bestellung auf. Gegebenenfalls wird für jede Adresse eine separate Liefergebühr berechnet.

In manchen Fällen muss der Empfänger für eine internationale Lieferung unterschreiben. Dies hängt vom jeweiligen lokalen Spediteur sowie vom Wert der Bestellung ab. Wir empfehlen, dass jemand zur Annahme des Pakets anwesend ist.

Bitte beachten Sie, dass die Kanalinseln und Nordirland zu Großbritannien gehören somit nicht als internationale Lieferung zählen.

Es tut uns leid, dass wir Bestellungen über unserer Website derzeit nicht an BFPO-Adressen liefern können. Unsere Export-Abteilung in der John-Lewis-Filiale Oxford Street kann Ihnen eventuell weiterhelfen – mehr dazu hier.

Nicht international lieferbare Produkte

Aus logistischen, rechtlichen und gewährleistungstechnischen Gründen können wir nicht alle Produkte, die wir online anbieten, international liefern. Die folgenden Produkte sind von internationaler Lieferung ausgeschlossen:

 • Alle Elektrogeräte (einschließlich batteriebetriebene)
 • Beleuchtungsartikel (ausgenommen Lampenschirme)
 • Möbel (einschließlich Gartenmöbel)
 • Rollos, Gardinenstangen und -schienen
 • Stoffe am Meter, Stoffproben, Tapeten
 • Teppiche
 • Spiegel
 • Schwere oder sperrige Artikel, die von mehr als einer Person getragen werden müssen, z. B. Fitnessausrüstung
 • Reiseutensilien für Kinder, z. B. Autositze und Kinderwagen
 • Feuerwerkskürper und Kerzen
 • Flüssigkeiten und Spraydosen
 • Schönheitsprodukte
 • Messer/Scheren
 • Stoffe am Meter, Stoffproben, Tapeten
 • Farben/Lacke, Klebstoffe und Produkte, die diese Stoffe enthalten (z. B. Spielzeug)
 • Lebensmittel/Alkohol/verderbliche Artikel/Blumen und Pflanzen
 • Lieferungen von Geschenkelisten

Unser Spezial-Exportservice in der John-Lewis-Filiale Oxford Street kann Ihnen eventuell helfen, die Lieferung solcher Produkte (insbesondere Möbel, Elektrogeräte und Lieferungen von Geschenkelisten) zu arrangieren. Unsere dortigen Mitarbeiter beraten Sie gerne. Mehr dazu.

Nach und nach werden noch weitere Produkte international versandt werden können, so dass Sie unsere Website aufgrund der ständing wachsenden Auswahl regelmäßig besuchen sollten.

John Lewis Delivery Limited

Wenn Sie über unsere Website bestellen, werden Ihnen die Produkte direkt von uns, John Lewis plc, verkauft. Wir können Ihnen die Produkte auch an Adressen in Großbritannien und auf den Kanalinseln liefern.

Internationale Lieferungen außerhalb Großbritanniens und der Kanalinseln sind ein Service, der Ihnen von John Lewis Delivery Limited (JL Delivery Ltd) angeboten wird. Als Spediteur fungiert das Unternehmen DPD. JL Delivery Ltd ist unser Schwesterunternehmen in der John Lewis Gruppe und auf internationale Lieferungen spezialisiert. JL Delivery Ltd kann Ihnen die über unsere Website verkauften Produkte international liefern (mit bestimmten Ausnahmen – siehe unten). Sie müssen lediglich „Internationale Lieferung durch JL Delivery Ltd“ als Lieferoption wählen und Ihre internationale Lieferadresse angeben.

Weitere Informationen finden Sie in den Allgemeinen Geschäftsbedingungen für Internationale Lieferung.

Zoll

Bei Lieferung von Produkten an manche Bestimmungsorte, hauptsächlich außerhalb der EU, können Steuern, Abgaben oder anderen durch örtliche Gesetze auferlegten Gebühren anfallen. Der/Die EmpfängerIn der Produkte ist für Erfüllung aller Zollanforderungen für den Export und Import verantwortlich und hat jegliche zusätzliche Kosten zu zahlen, einschließlich Einfuhrzoll, Zolleinfuhrscheine, Steuern, Abgaben und andere Gebühren. Der/die EmpfängerIn der Produkte – nicht der/die BestellerIn – erhält eine separate Zahlungsanforderung für diese Gebühren.

Falls Sie Produkte für jemand anderen bestellen, vergewissern Sie sich bitte, dass der-/diejenige weiß, dass er/sie derartige Zusatzgebühren zu tragen hat. Wir haben leider keine Kontrolle über diese Gebühren und können deren Höhe nicht vorhersehen. Deshalb können wir Ihnen leider keine diesbezügliche Hilfe anbieten. Wir raten Ihnen, sich über die Einfuhrgebühren des jeweiligen Landes zu informieren, bevor Sie Produkte dorthin liefern lassen.

Bezahlung und Umsatzsteuer

Die Bezahlung für Produkte und Lieferservices muss in Pfund Sterling erfolgen. Alle auf der Website angegebenen Preise für Produkte und Lieferservices beinhalten die jeweils gültige britische Umsatzsteuer. Damit ist der Gesamtpreis, den Sie uns für die Produkte oder JL Delivery Ltd für die Lieferung zahlen, immer derselbe, ungeachtet dessen, ob die gekauften Artikel umsatzsteuerpflichtig sind. Zahlungsoptionen finden Sie hier.

Falls Sie Produkte für Lieferung innerhalb der EU bestellen, beinhaltet der für das Produkt und den Lieferservice gezahlte Preis normalerweise die britische Umsatzsteuer. Diese wird auf den Umsatzsteuerquittungen gezeigt, die Ihnen jeweils von johnlewis.com und von JL Delivery Ltd ausgestellt werden. Um eine Umsatzsteuerquittung zu erhalten, melden Sie sich unter Ihre Bestellungen an und klicken Sie auf „Bestellung einsehen/Umsatzsteuerquittung anfordern“.

Wenn Sie nicht in Großbritannien wohnhaft sind und Produkte zur Lieferung durch JL Delivery Ltd an eine Adresse außerhalb der EU bestellt haben, sind Produkte und Lieferung in der Regel steuerfrei, d. h. britische Umsatzsteuer fällt nicht an. Es wird jedoch trotzdem der auf der Website angeführte Preis für Artikel und Lieferung erhoben.

Daher ist die Bestellung über unsere Website eventuell nicht die günstigste Einkaufsmethode für Sie, falls Sie entweder außerhalb von Großbritannien wohnen und für Produktlieferungen außerhalb der EU Umsatzsteuer zurückfordern möchten, oder falls Sie ein in der EU ansässiges Unternehmen sind und Produkte und Lieferservices kaufen bzw. nutzen möchten, die nicht der britischen Umsatzsteuer unterliegen.

In diesen Fällen kann es für Sie günstiger sein, sich mit Ihrer Bestellung an unseren Spezial-Exportservice zu wenden. Genaueres erfahren Sie hier. Beachten Sie aber bitte, dass die für diesen Service berechneten Versandkosten höher sind als die Lieferkosten bei Bestellung über die Website.

Accepted international payment methods

Bestellung ändern, stornieren oder zurückgebe

In den meisten Fällen ist es leider nicht möglich, eine abgegebene Bestellung zu ändern. Falls Sie weitere Produkte hinzufügen möchten, geben Sie bitte eine neue Bestellung auf.

Falls Sie Angaben zu Ihrer Lieferadresse ändern, Artikel aus Ihrer Bestellung entfernen oder Ihre Bestellung ganz stornieren möchten, kontaktieren Sie bitte unseren Kundendienst unter +44 1698 54 54 54. Sie erreichen uns sieben Tage die Woche von 07:00 Uhr bis 24:00 Uhr (britische Zeit). Um uns per E-Mail zu kontaktieren, klicken Sie bitte hier. Bitte beachten Sie, dass wir Ihre Anrufe leider nur auf Englisch beantworten können. Bitte halten Sie Ihre Bestellnummer und das Bestelldatum bereit.

Falls Ihre Bestellung bereits aus unserem Lager abgeschickt wurde, müssen Produkte, die Sie nicht behalten möchten, über unser Rückgabeverfahren zurückgeschickt werden.

Um Artikel zurückzuschicken, füllen Sie bitte entweder hier die notwendigen Angaben aus oder rufen Sie unseren Kundendienst unter +44 1698 54 54 54 an. Wir werden Sie nach dem Grund für die Rückgabe fragen und Ihnen eine RMA-Nummer (Return Merchandise Authorisation Number, die Rücksendenummer für zurückzusendende Waren) mitteilen. Sie müssen den oder die Artikel an die auf dem Lieferschein gezeigte Adresse zurückschicken. Bitte lassen Sie sich im Postamt einen Versandnachweis geben.

Bitte beachten Sie, dass personalisierte oder maßgefertigte Produkte nur zurückgegeben werden können, falls sie fehlerhaft sind. Außerdem können wir keine CDs, DVDs, Tonbänder oder andere Aufnahmemedien, Software oder Videos zurücknehmen, wenn die Verpackung nicht mehr versiegelt ist.

Die vollständigen Allgemeinen Geschäftsbedingungen für Internationale Lieferung finden Sie hier.

Envíos internacionales

Ya está disponible la opción de envío internacional para los productos de nuestra web. Los países a los que realizamos envíos están incluidos en la lista que aparece a continuación.

Gradualmente se irán añadiendo más productos aptos para exportación, de modo que la gama de productos aumentará constantemente y te recomendamos que visites nuestra web a menudo. Sin embargo, no todos nuestros productos son aptos para el envío internacional.

Contacto

Nuestro Servicio de Atención al Cliente estará encantado de responder a cualquier duda que puedas tener sobre nuestra web, el pedido y el servicio de envío. Sin embargo, en estos momentos el equipo solo puede atender llamadas en inglés. También puedes enviarnos un mensaje con este formulario, o llamar a nuestro equipo internacional disponible los 7 días de la semana desde las 7 de la mañana hasta la medianoche (hora del Reino Unido) al número +44 1698 54 54 54.

Costes y plazos de envío

Costes y plazos de envío
Envío a Europa a £7.50 por pedido ¿Cual es el plazo de entrega?  (días laborables de lunes a viernes, excepto los días festivos en esos países)
Bélgica, Francia, Alemania, Italia, Luxemburgo, Paises Bajos 2 - 6
Austria, Chipre (república de), Dinamarca 3 - 7
República Checa, Eslovaquia, España 4 - 7
Estonia, Finlandia, Hungría, Letonia, Malta, Polonia, Portugal, Eslovenia, Suecia 5 -7
Irlanda (república de), Lituania, Noruega, Rumania 6 - 8
Bulgaria 7 - 9
Grecia 9 - 11

Envío fuera de Europa a £25 por pedido
Singapur 3 - 7
Canadá, Los EEUU 4 -11
Nueva Zelanda, Suráfrica 5 - 9
Australia 5 -11

* Los días hábiles son de lunes a viernes, excluidos los festivos que pueden ser diferentes según el país.

Si quieres enviar los artículos a direcciones diferentes, por favor haz un pedido por cada dirección. Según corresponda, se cargará la tarifa de envío correspondiente a cada pedido.

En algunos casos, el destinatario deberá firmar la recepción del envío internacional, según la empresa de transporte local y el valor del pedido. Es recomendable que te asegures que haya alguien para recibir el paquete.

Recuerda que las islas Anglonormandas e Irlanda del Norte se consideran parte del Reino Unido, y no suponen un envío internacional.

Actualmente no realizamos envíos a direcciones BFPO, pero es posible que nuestro departamento de exportación ubicado en la tienda de John Lewis de Oxford Street pueda ayudarte. Más información.

Productos excluidos del envío internacional

No todos los productos que vendemos por Internet son aptos para el envío internacional, por razones relacionadas con la logística, los aspectos legales y las garantías. A continuación encontrarás una lista de los productos excluidos:

 • Todos los artículos eléctricos (incluidos los que tengan baterías)
 • Lámparas (excepto las pantallas)
 • Muebles (incluidos los de exterior)
 • Persianas, barras y rieles para cortinas
 • Telas por medida, muestras de telas, papel para empapelar
 • Alfombras
 • Espejos
 • Artículos grandes o pesados que necesiten más de una persona para
 • transportarlos, p. ej. aparatos de gimnasia
 • Accesorios de viaje infantiles, p. ej. sillas de coche y cochecitos
 • Crackers navideños y velas
 • Líquidos y aerosoles
 • Productos de belleza
 • Cuchillos / tijeras
 • Pintura, pegamentos y colas y cualquier producto que contenga estas sustancias (p. ej. juguetes)
 • Alimentos/alcohol/perecederos/flores y plantas
 • Artículos incluidos en listas de regalos

Sin embargo, nuestro servicio especializado en exportación que está ubicado en la tienda de John Lewis de Oxford Street podrá ayudar con estos productos (especialmente con los muebles, los artículos eléctricos y las listas de regalos), ya que para estos se utilizan diferentes métodos de envío. Te rogamos que contactes con ellos. Más información

Gradualmente se irán añadiendo más productos aptos para exportación, de modo que la gama de productos aumentará constantemente y te recomendamos que visites nuestra web a menudo.

John Lewis Delivery Limited

Al adquirir productos a través de nuestra web, los estás adquiriendo de John Lewis plc. También podemos enviarte los productos a direcciones en el Reino Unido y en las islas Anglonormandas.

Para envíos internacionales fuera del Reino Unido e islas Anglonormandas, el servicio de envío lo ofrece John Lewis Delivery Limited (JL Delivery Ltd), que trabaja en conjunto con la empresa de transporte DPD. JL Delivery Ltd es una filial del grupo John Lewis que se especializa en el envío de artículos a direcciones en el extranjero, y puede ofrecer el envío internacional de los productos que figuran en nuestra web (según ciertas exclusiones, véase más abajo). Solo tienes que seleccionar la opción “Envío internacional ofrecido por JL Delivery Ltd” e indicar tu dirección de envío internacional.

Para más información véanse las condiciones generales del envío internacional.

Impuestos a pagar

Es posible que los productos que se envíen fuera de la UE estén sujetos a ciertas tasas, tarifas, aranceles u otros impuestos según la legislación de cada país. El destinatario del producto es la persona responsable de todos los trámites aduaneros derivados de la exportación / importación de los productos y quien deberá abonar cualquier cargo adicional, incluida la tasa de importación, formalización de la entrada en aduana, impuestos, aranceles y cualquier otra carga. El destinatario de los productos, y no la persona que los haya pedido, recibirá una reclamación de pago aparte para abonar tales gastos.

Si realizas un pedido para enviárselo a otra persona, te rogamos que te asegures de que dicha persona sepa que es responsable de esos recargos adicionales. Nosotros no tenemos control alguno sobre ellos y no podemos predecir su cuantía, por lo que sentimos no poder ofrecerte ayuda al respecto. Te aconsejamos consultar las tarifas de importación aplicables en el país correspondiente antes de realizar el pedido.

Pago e IVA

Si solicitas el envío a una dirección en la UE, el precio abonado por los productos y el envío incluirá por lo general el IVA del Reino Unido, que aparecerá en los recibos de IVA que emitirán johnlewis.com y JL Delivery Ltd. Para obtener un recibo de IVA, entra en Mis pedidos y haz clic en el enlace Ver mi pedido / obtener recibo de IVA.

Si no resides en el Reino Unido y pides productos para que JL Delivery Ltd los envíe a una dirección fuera de la UE, por lo general no se cargará el IVA del Reino Unido ni a los productos ni al envío. No obstante, el precio que pagas por los productos y el envío será el mismo que aparece en nuestra web.

Por esta razón es posible que nuestra web no sea la mejor forma de comprar productos si no resides en el Reino Unido y deseas solicitar la devolución del IVA de los pedidos que se envíen fuera de la UE, o si se trata de una empresa de la UE cuya intención es comprar productos y el envío sin el IVA del Reino Unido.

En dicho caso, quizás desees realizar el pedido a través de nuestro servicio especializado de exportación. Sin embargo, te recordamos que los gastos de envío de este servicio son más altos que el servicio de envío ofrecido en nuestra web.

Accepted international payment methods

Modificación, anulación o devolución de pedidos

En la mayoría de los casos no es posible realizar modificaciones tras realizar el pedido. Si deseas añadir más productos al pedido, deberás realizar un nuevo pedido.

Si deseas cambiar los datos de la dirección de envío, eliminar productos del pedido o anularlo completamente, te rogamos te pongas en contacto con nuestro Servicio de Atención al Cliente llamando al +44 1698 54 54 54, disponible los 7 días de la semana entre las 7 de la mañana y la medianoche (hora del Reino Unido), o enviándonos un correo electrónico. Sin embargo, en estos momentos el equipo solo puede atender llamadas en inglés. Te rogamos tengas a mano el número y la fecha del pedido.

Si el pedido ya ha salido de nuestros almacenes, deberás seguir el proceso de “Devoluciones” en caso de que no quieras algún artículo.

Para devolver un artículo, debes asegurarte que esté bien empaquetado y devolver el paquete a la dirección que aparece en el albarán utilizando la etiqueta adhesiva suministrada. En el caso de que no quieras el artículo, deberás hacerte cargo de los gastos de envío.

En el caso de que no hayas recibido los artículos solicitados, haya algún defecto en el pedido, presente daños o no se corresponda con la descripción, ponte en contacto con nosotros. Te reembolsaremos todos los gastos de envío derivados de la devolución de dichos artículos. Ten en cuenta que el reembolso se realizará en libras esterlinas y, por tanto, es posible que no se corresponda con exactitud al importe pagado debido a la fluctuación de los tipos de cambio.

Asegúrate de solicitar el resguardo en la oficina de Correos cuando devuelvas un artículo, independientemente del motivo de la devolución, y realizaremos el abono en tu cuenta lo antes posible.

Por favor recuerda que los productos personalizados o hechos a medida no se pueden devolver a no ser que estén defectuosos. Tampoco se acepta la devolución de discos CD, DVD, cintas o cualquier otro soporte de grabación, software o vídeo desprecintados.

Lee aquí todas las condiciones generales para envíos internacionales.

Livraisons internationales

Nous proposons à présent à nos clients la possibilité de faire livrer hors du Royaume-Uni les produits commandés sur ce site. Les pays concernés figurent dans la liste ci-dessous.

Nous ajouterons également les produits disponibles à l’export au fur et à mesure, le choix de produits sera donc élargi en permanence et il est préférable de consulter régulièrement le site. Veuillez cependant noter que tous les produits ne sont pas disponibles à la livraison internationale – savoir pourquoi.

Nous contacter

Notre Service Client se fera un plaisir de répondre à toutes vos questions concernant ce site, vos commandes et nos services de livraison. Veuillez toutefois noter que notre personnel est anglophone et ne peut répondre, pour l’heure, qu’aux demandes exprimées en anglais. Contactez-nous à l’aide de ce formulaire ou adressez-vous directement à notre équipe internationale, de 7 heures à minuit (heure du R-U) du lundi au dimanche, en composant le 00 44 16 98 54 54 54 .

Frais et délais de livraison

Frais et délais de livraison
Europe, £7.50 par commande Délais de livraison (jours ouvrés, du Lundi au Vendredi, hors jours fériés)
Belgique, France, Allemagne, Italie, Luxembourg, Pays-Bas 2 - 6
Autriche, Chypre (République de), Danemark 3 - 7
République Tchèque, Slovaquie, Espagne 4 - 7
Estonie, Finlande, Hongrie, Lettonie, Malte, Pologne, Portugal, Slovénie, Suède 5 -7
Irlande (République de), Lithuanie, Norvège, Roumanie 6 - 8
Bulgarie 7 - 9
Grèce 9 - 11

Autres destinations, £25 par commande
Singapour 3 - 7
Canada, Etats-Unis 4 -11
Nouvelle-Zélande, Afrique du Sud 5 - 9
Australie 5 -11

Produits non disponibles en livraison internationale

Tous les produits que nous vendons sur le site ne sont pas disponibles en livraison internationale pour des questions de logistique, de droit et de garantie. Voici la liste des produits que nous ne sommes malheureusement pas en mesure de livrer à l’étranger à l’heure actuelle :

 • Tout article électrique (appareils à piles y compris)
 • Les lampes et appareils d’éclairage (à l’exception des abat-jours)
 • Les meubles (y compris le mobilier de jardin)
 • Les stores, les tringles à rideaux et les rails à rideaux
 • Les tissus vendus au mètre, les échantillons de tissu, les papiers peints
 • Les tapis
 • Les miroirs
 • Les articles lourds ou volumineux qui doivent être portés par plus d’une personne, comme les appareils de fitness par exemple
 • Les poussettes, porte-bébés et sièges auto
 • Les Christmas crackers et les bougies
 • Les liquides et bombes aérosol
 • Les produits de beauté
 • Les couteaux / ciseaux
 • Les peintures, colles ainsi que tout produit contenant ces types de matériaux (par ex. les jouets)
 • La nourriture / l’alcool / les denrées périssables / les fleurs et les plantes
 • Les livraisons de listes de cadeaux

Notre service export basé dans notre grand magasin londonien John Lewis d’Oxford Street pourra toutefois vous aider à organiser l’expédition de ce type de produits d’une autre manière (notamment en ce qui concerne les meubles, les appareils électriques et les listes cadeaux). Merci de contacter ce service pour en savoir plus

Nous ajouterons également les produits disponibles à l’export au fur et à mesure, le choix de produits sera donc élargi en permanence et il est préférable de consulter régulièrement le site.

John Lewis Delivery Limited

Tous les produits commandés sur ce site sont vendus par John Lewis plc. Nous sommes également en mesure de vous livrer nos produits au Royaume-Uni et dans les îles Anglo-Normandes.

Les livraisons à l’étranger (c.à.d. hors Royaume-Uni et Îles Anglo-Normandes) sont organisées par John Lewis Delivery Limited (« JL Delivery Ltd ») qui utilise le transporteur DPD. JL Delivery Ltd est une filiale du groupe John Lewis spécialisée dans l’expédition des produits à travers le monde. JL Delivery Ltd organise la livraison à l’étranger des tous les articles commandés sur ce site (sous réserve de certaines exceptions : voir ci-dessous). Le processus est très simple : il suffit de sélectionner l’option « Livraison internationale par JL Delivery Ltd » sous le mode de livraison et de préciser l’adresse du destinataire.

Pour en savoir plus, consultez nos Conditions générales applicables aux livraisons internationales.

Droits de douane

Les produits expédiés à l’extérieur de l’Union européenne notamment peuvent faire l’objet de taxes, droits ou autres charges imposées par la législation locale. Les formalités de douane applicables aux importations/exportations sont à la charge du destinataire de la commande. Ce dernier devra notamment s’acquitter de tous frais supplémentaires, comme les droits à l’importation, les procédures de dédouanement, les taxes, droits et autres frais. Le destinataire du produit commandé, et non pas la personne qui a passé la commande, recevra une demande de paiement dans le cadre de ces frais.

Si vous organisez la livraison de produits pour le compte d’une autre personne, veuillez vous assurer que votre destinataire comprend bien qu’il devra s’acquitter de ces frais supplémentaires. Étant donné que nous n’avons aucune influence sur ce type de frais et que nous ne pouvons en prévoir le montant, nous ne sommes malheureusement pas en mesure de fournir une assistance dans ce domaine. Nous vous conseillons de vous renseigner auprès des sources appropriées pour connaître les frais d’importation applicables dans chaque pays avant d’organiser votre livraison.

Mode de paiement et TVA

Seuls les paiements exprimés en livres sterling sont actuellement acceptés. Tous les prix affichés sur ce site (articles et livraison) sont indiqués TVA comprise selon les taux en vigueur au Royaume-Uni. Autrement dit, le prix payé (à John Lewis pour un produit ou à JL Delivery Ltd dans le cas de la livraison) restera identique, que la vente concernée soit soumise ou non à la TVA britannique. Veuillez consulter la page suivante pour découvrir nos différents modes de paiement

Lorsque vous organisez une livraison à destination d’une adresse européenne, le prix payé pour le produit et la livraison comprend habituellement la TVA britannique. Ce montant sera indiqué sur les reçus de TVA délivrés par johnlewis.com et JL Delivery Ltd. Pour obtenir un reçu de TVA, connectez-vous à la page Mes commandes puis cliquez sur le lien « Afficher ma commande/obtenir un reçu de TVA ».

Si vous ne résidez pas au Royaume-Uni et organisez une livraison à destination d’une adresse non européenne par JL Delivery Ltd, le produit commandé et la livraison seront normalement taxés au taux zéro, sans TVA britannique applicable. Toutefois, le prix payé pour le produit et la livraison sera identique au prix affiché sur ce site.

Notre site Web ne constituera peut-être pas la meilleure solution si vous résidez hors du Royaume-Uni et souhaitez récupérer la TVA appliquée aux produits livrés hors de l’Union européenne ou si vous êtes une entreprise enregistrée dans l’Union européenne et désirez organiser l’achat et la livraison de produits exempts de TVA britannique.

Dans de tels cas, il pourra être préférable de passer votre commande par le biais de notre service Export. En savoir plus. Veuillez toutefois noter que les frais de port de ce service sont plus élevés que le prix des livraisons proposées sur ce site.

Accepted international payment methods

Modifier, annuler ou retourner une commande

Une fois votre commande passée, nous regrettons que dans la plupart des cas, il ne soit possible de la modifier. Veuillez également noter qu’une nouvelle commande doit être effectuée si vous souhaitez ajouter de nouveaux produits à une commande déjà enregistrée.

Pour modifier votre adresse de livraison, supprimer certains éléments de votre commande ou l’annuler complètement, veuillez vous adresser à notre Service Client en composant le 00 44 16 98 54 54 54. Notre équipe se tient à votre disposition de 7h00 à minuit (heure du Royaume-Uni) du lundi au dimanche et se fera un plaisir de répondre à vos questions. Ou envoyez-nous un E-mail en cliquant ici. Veuillez toutefois noter que notre personnel est anglophone et ne peut répondre, pour l’heure, qu’aux demandes exprimées en anglais. Merci de citer votre numéro de commande ainsi que la date de la commande dans toutes vos correspondances.

Si votre commande a déjà quitté nos entrepôts, veuillez suivre notre procédure de retour de produits pour organiser le renvoi de tout produit non souhaité.

Pour nous retourner un article, veuillez l’emballer correctement et envoyer le colis à l’adresse indiquée sur le bordereau de livraison en utilisant l’étiquette autocollante fournie. Si la raison du retour est que vous ne voulez plus de cet article, il vous faudra payer les frais de port.

Si nous vous avons expédié des articles qui ne correspondent pas à votre commande ou s’ils sont endommagés ou ne sont pas conformes à leur description, merci de nous contacter. Nous rembourserons tous vos frais de port pour le retour de ces articles. Veuillez noter que le remboursement se fera en livres sterling et il est possible qu’il ne corresponde pas exactement au montant que vous avez payé en raison des variations des taux de changes.

Assurez-vous de conserver un justificatif de dépôt auprès de votre bureau de poste pour tout retour de marchandises, nous verserons la somme due sur votre compte dans les meilleurs délais.

Veuillez noter que nous n’acceptons pas le retour d’articles personnalisés ou de produits fabriqués sur mesure, sauf si ces derniers sont défectueux ou présentent des vices de fabrication. Nous ne pouvons pas non plus accepter le retour de CD, DVD, cassettes ou autres supports d’enregistrement, logiciels ou vidéos dont l’emballage a été ouvert.

Consultez l’intégralité de nos Conditions générales applicables aux livraisons internationales en cliquant ici.

Consegna internazionale

È ora possibile richiedere l’invio di parte dei prodotti presenti sul sito web a un elenco di destinazioni internazionali. Nell’elenco riportato di seguito è possibile verificare quali Paesi sono attualmente coperti dal servizio di consegna internazionale.

Ulteriori prodotti saranno gradualmente aggiunti a quelli già disponibili per la consegna internazionale, in modo da aumentare costantemente l’offerta; pertanto è consigliabile visitare regolarmente il sito per verificare quali nuovi prodotti possono essere ordinati online e inviati nei Paesi coperti dal servizio. Ricorda che non tutti i prodotti venduti sono disponibili per la consegna internazionale

Contattaci

Il servizio di assistenza di John Lewis risponde a domande sul sito, sugli ordini e sul servizio di consegna. Ricorda che il team è di lingua inglese e può solo rispondere a chiamate in inglese.

Inviaci un’e-mail attraverso questo formulario, o chiama il nostro team internazionale, 7 giorni su 7, dalle 7:00 a mezzanotte (ora di Londra) al +44 1698 54 54 54.

Spese e tempi di consegna

Spese e tempi di consegna
Europa £7.50 per ordine

Tempi di spedizione (giorni feriali, da Lunedì a Venerdì, ad esclusione dei giorni festivi locali)

Belgio, Francia, Germania, Italia, Lussemburgo, Paesi Bassi 2 - 6
Austria, Cipro (Repubblica di), Danimarca 3 - 7
Republicca Ceca, Slovacchia, Spagna 4 - 7
Estonia, Finlandia, Ungheria, Lettonia, Malta, Polonia, Portogallo, Slovenia, Svezia 5 -7
Irlanda (Repubblica di), Lituania, Norvegia, Romania 6 - 8
Bulgaria 7 - 9
Grecia 9 - 11

Spedizioni fuori Europa £25 per ordine
Singapore 3 - 7
Canada, USA 4 -11
Nuova Zelanda, Sudafrica 5 - 9
Australia 5 -11

Per giorno lavorativo si intende da lunedì a venerdì, esclusi i festivi che possono variare da Paese a Paese.

Se desideri ricevere i prodotti a indirizzi diversi, compila un ordine distinto per ogni singolo indirizzo. Per ogni indirizzo sarà applicata una spesa di consegna separata.

In alcuni casi (ma non sempre), il destinatario dovrà essere presente al momento della consegna e firmare la ricevuta della consegna internazionale; l’applicazione del presente procedimento dipenderà dal corriere locale e all’importo dell’ordine. È consigliabile assicurarsi che qualcuno sia in casa al momento della consegna del pacco.

Le Isole del Canale e l’Irlanda del Nord sono considerate Regno Unito e non sono destinazioni di consegna internazionale.

Attualmente non è possibile consegnare ordini effettuati attraverso il sito internet ad indirizzi del Servizio postale delle forze armate britanniche (British Forces Post Office, BFPO); il dipartimento Export presso John Lewis Oxford Street potrebbe essere in grado di fornire aiuto. Maggiori informazioni.

John Lewis Delivery Limited

Quando effettui ordini sul nostro sito web, tutti i prodotti ti saranno venduti da noi, John Lewis plc. Possiamo anche consegnarti i prodotti presso indirizzi nel Regno Unito e nelle Isole del Canale.

Per le consegne internazionali al di fuori di tale zona, il servizio di consegna sarà effettuato da John Lewis Delivery Limited (JL Delivery Ltd) per mezzo del corriere DPD. JL Delivery Ltd è la consociata del gruppo John Lewis specializzata nell’effettuare consegne di merci presso indirizzi internazionali. Il servizio è in grado di offrirti la consegna internazionale degli articoli venduti sul nostro sito web (con alcune esclusioni – vedi sotto). Basta selezionare “Consegna internazionale effettuata da JL Delivery Ltd” come opzione di consegna e specificare il tuo indirizzo di consegna internazionale.

Per maggiori informazioni, consulta le Condizioni generali delle consegne internazionali.

Pagamenti doganali

I prodotti consegnati a destinazioni al di fuori dell'Unione Europea possono essere soggetti a tasse, dazi, imposte o altre spese imposte dalla legislazione locale. Il destinatario dei prodotti è responsabile di tutte le formalità doganali relative alla loro esportazione e importazione e dovrà pertanto pagare qualsiasi spesa aggiuntiva, inclusi dazi d’importazione, bolle doganali formali, tasse, imposte e altre spese. Il destinatario dei prodotti, e non la persona che ha effettuato l’ordine, riceverà una richiesta di pagamento separata relativa a tali costi.

Se stai ordinando prodotti da consegnare a qualcun’altro, assicurati che la persona sia al corrente di tali costi aggiuntivi. Purtroppo, non abbiamo alcun controllo su queste spese e non possiamo prevederne l'ammontare, pertanto non siamo in grado di prestare assistenza per tali processi. Ti consigliamo di verificare i costi di importazione applicabili in ogni Paesi prima di ordinare i prodotti da consegnare.

Pagamento e IVA

Il pagamento di prodotti e servizi di consegna è da effettuarsi in sterline inglesi. Tutti i prezzi indicati sul sito web, sia per i prodotti che per i servizi di consegna, sono comprensivi dell'IVA applicabile nel Regno Unito. Ciò significa che il prezzo totale corrisposto a JL Delivery Ltd per la consegna è sempre lo stesso, indipendentemente dal fatto che l’IVA inglese sia applicabile o meno alla vendita. Maggiori informazioni opzioni di pagamento.

Se richiedi una consegna a un indirizzo all'interno della UE, il prezzo pagato per i prodotti e per il servizio di consegna comprenderà in genere l’IVA inglese, che figurerà sulle fatture emesse per te da johnlewis.com e JL Delivery Ltd. Per ricevere una fattura, iscriviti su I tuoi ordini quindi clicca sul collegamento Visualizza i tuoi ordini/richiedi fattura.

Se non risiedi nel Regno Unito e hai ordinato prodotti da consegnare per mezzo di JL Delivery Ltd presso un indirizzo non UE, l’IVA inglese non sarà applicata né ai prodotti né al servizio di consegna. Tuttavia, il prezzo che pagherai per i prodotti e per il servizio di consegna rimarrà identico a quello mostrato sul sito web.

Per questo motivo, il nostro sito web potrebbe non essere il miglior modo per acquistare i nostri prodotti qualora tu non risiedessi nel Regno Unito e desiderassi richiedere il rimborso dell’IVA sugli ordini con consegna al di fuori della UE, o qualora fossi un’azienda cliente europea che desidera acquistare prodotti e servizi di consegna senza applicazione dell’IVA inglese.

In tali situazioni, forse la soluzione migliore è inoltrare l’ordine attraverso il nostro servizio specializzato per la esportazioni. Tuttavia, ti preghiamo di notare che i costi di spedizione relativi a questo servizio saranno più elevati rispetto al costo del servizio di consegna proposto sul nostro sito web.

Accepted international payment methods

Modificare, cancellare o restituire un ordine

Purtroppo, nella maggior parte dei casi non è possibile effettuare modifiche a un ordine già inviato. Se desideri aggiungere prodotti al tuo ordine, è necessario inserire un nuovo ordine.

Se devi modificare le informazioni relative all’indirizzo di consegna, devi rimuovere gli articoli ordinati o cancellare l’ordine, contatta il nostro Servizio Clienti al numero +44 1698 54 54 54 disponibile 7 giorni su 7, dalle 7.00 a mezzanotte (ora di Londra) oppure inviaci un’e-mail. Ricorda che il team è di lingua inglese e può solo rispondere a chiamate in inglese. Ricordati di tenere sempre a disposizione il tuo numero d’ordine e la data in cui l’hai effettuato.

Se il tuo ordine è già stato spedito dal nostro magazzino per la consegna, dovrai seguire la procedura relativa ai Resi in caso di prodotti non indesiderati.

Per restituire i prodotti, ti preghiamo di riporli in modo sicuro in un pacco e di rispedire il pacco all’indirizzo mostrato sulla bolla di consegna incollando l’etichetta fornita. Se hai ricevuto prodotti non desiderati, dovrai pagare le spese di spedizione.

Ti invitiamo a contattarci se ti abbiamo spedito gli articoli sbagliati, o se, al momento della consegna, l’ordine risulta essere difettoso, danneggiato o se non corrisponde a quanto richiesto. Ti rimborseremo qualsiasi spesa postale sostenuta per restituire tali ordini. Ti ricordiamo che tale rimborso sarà in sterline e che potrebbe non corrispondere esattamente all’importo pagato a causa della fluttuazione dei tassi di cambio.

Ti preghiamo, qualunque sia il motivo della restituzione dei prodotti, di richiedere la ricevuta della spedizione da parte dell’ufficio postale; appena possibile ti riaccrediteremo le spese sostenute direttamente sul tuo conto.

Ti informiamo che i prodotti personalizzati o su misura possono essere resi solo se difettosi e che non possiamo accettare resi di CD, DVD, cassette o altri supporti multimediali registrati, software o video non confezionati.

Leggi qui le nostre condizioni generali complete sulla consegna internazionale .

Internationaal bezorging

Nu kunt u artikelen van onze website bestellen en deze internationaal laten bezorgen. De landen waarop wij deze dienst aanbieden staan in de lijst hieronder.

Onze online assortiment groeit elke dag en zo ook de producted die wij internationaal bezorgen. Wij raden u daarom aan onze website regelmatig te bezoeken, maar u moet wel op de hoogte zijn dat niet alles internationaal kan worden bezorgd

Contact opnemen

Ons serviceteam kan vragen beantwoorden over de website, uw bestellingen en onze bezorgdienst. Het team is Engelstalig en kan telefonische vragen momenteel dus alleen beantwoorden in het Engels. U kunt ons e-mailen via dit formulier, of ons internationale team, 7 dagen per week, van 07.00 uur tot middernacht (Britse tijd), bellen via +44 1698 54 54 54.

Verzendkosten en levertijd

Internationaal bezorging
Europa £7.50 per bestelling De levertijd bedraagt (werkdagen maandag t/m vrijdag, met uitzondering van de gebruikelijke feestdagen)
België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Luxemburg, Nederland 2 - 6
Oostenrijk, Cyprus (Republiek van), Denemarken 3 - 7
Tsjechische Republiek, Slowakije, Spanje 4 - 7
Estland, Finland, Hongarije, Letland, Malta, Polen, Portugal, Slovenië, Zweden 5 -7
Ierland (Republiek van), Litouwen, Noorwegen, Roemenië 6 - 8
Bulgarije 7 - 9
Griekenland 9 - 11

Rest van de wereld £25 per bestelling
Singapore 3 - 7
Canada, DeVS 4 -11
Nieuw Zeeland, Zuid-Afrika 5 - 9
Australië 5 -11

Werkdagen zijn maandag t/m vrijdag, exclusief feestdagen. Houd er rekening mee dat deze van land tot land kunnen verschillen.

Wilt u dat wij producten naar verschillende adressen opsturen, dan dient u voor elk adres een aparte bestelling te plaatsen. Indien van toepassing brengen wij voor elk bezorgadres aparte verzendkosten in rekening.

In sommige gevallen, maar niet altijd, dient de ontvanger te tekenen voor internationale bezorging; dit is afhankelijk van de plaatselijke bezorgdienst en de waarde van de bestelling. Wij adviseren u om ervan uit te gaan dat iemand het pakket in ontvangst moet nemen.

Let op: de Kanaaleilanden en Noord-Ierland worden beschouwd als Verenigd Koninkrijk, niet als internationale bezorging.

Niet internationaal leverbare producten

Niet alle producten op de site kunnen international bezorgd worden, vanwege logistieke, juridische en garantieredenen. De volgende producten kunnen niet geleverd worden:

 • Alle elektrische apparatuur (inclusief producten met batterijen)
 • Verlichting (behalve lampenkappen)
 • Meubels (inclusief tuinmeubels)
 • Jaloezieën, gordijnroedes en gordijnrails
 • Stoffen (per lengte), stofstalen en behangpapier
 • Vloerkleden
 • Spiegels
 • Zware of grote artikelen die niet door één persoon gedragen kunnen worden, bijvoorbeeld fitnessapparaten
 • Babysvervoer, bijvoorbeeld autostoeltjes en kinderwagens
 • Vuurwerk en kaarsen
 • Vloeistoffen en spuitbussen
 • Cosmeticaproducten
 • Messen/scharen
 • Verf, lijm en producten die deze stoffen bevatten (bijv. speelgoed)
 • Voedsel/alcohol/bederfelijke waren/bloemen en planten

Onze speciale exportdienst in John Lewis in Oxford Street kan u hierbij van dienst zijn, vooral bij meubels en elektrische apparatuur, aangezien zij een andere verzendmethode gebruiken - dus neem contact op met hen. Meer te weten komen.

Onze online assortiment groeit elke dag en zo ook de producten die wij internationaal bezorgen. Wij raden u daarom aan onze website regelmatig te bezoeken.

John Lewis Delivery Limited

Alle producten die u via onze website bestelt, worden aan u verkocht door John Lewis plc. We kunnen deze goederen ook bezorgen op adressen in het Verenigd Koninkrijk en de Kanaaleilanden.

De bezorging van verzendingen naar bestemmingen buiten het Verenigd Koninkrijk en de Kanaaleilanden wordt verzorgd door John Lewis Delivery Limited (JL Delivery Ltd), die hiervoor gebruik maakt van de diensten van het bezorgbedrijf DPD. JL Delivery Ltd is een dochteronderneming van de John Lewis groep en is gespecialiseerd in het verzenden van goederen naar adressen in het buitenland. Zij verzorgt de internationale verzendingen van goederen die via onze website zijn verkocht (uitzonderingen voorbehouden - zie hieronder). U hoeft alleen maar "Internationale bezorging door JL Delivery Ltd" aan te vinken als verzendoptie en het buitenlandse bezorgadres op te geven.

Voor meer informatie, ga naar Internationale verzendvoorwaarden.

Belastingen en heffingen

Producten voor levering buiten de Europese Unie kunnen onderhevig zijn aan belastingen, douanekosten en/of andere heffingen, conform de lokale wetgeving. De ontvanger van de goederen is verantwoordelijk voor de douaneformaliteiten en alle overige kosten, waaronder eventuele invoerrechten, accijnzen, belastingen, toeslagen en andere heffingen. De ontvanger van de goederen, dus niet de persoon die de goederen heeft besteld, ontvangt een apart betalingsverzoek voor deze kosten.

Als u producten bestelt die bij iemand anders moeten worden afgeleverd, zorg er dan voor dat deze persoon zich ervan bewust is dat hij/zij voor deze extra kosten verantwoordelijk is. Aangezien wij geen controle hebben over deze kosten, kunnen wij de hoogte ervan niet voorspellen en u helaas niet helpen met deze procedures. Wij raden u aan informatie in te winnen over welke invoerrechten van toepassing zijn in het desbetreffende land (buiten de EU), voordat u de producten verzendt.

Betaling en BTW

De betaling van producten en geleverde diensten dient te worden voldaan in Britse ponden. Alle prijzen van de artikelen op onze website en de vermelde bezorgkosten zijn inclusief de van toepassing zijnde Britse BTW. Dat betekent dat de totaalprijs die u ons betaalt voor onze producten, of JL Delivery Ltd voor het verzenden hiervan, altijd hetzelfde is, ongeacht of de bestelling aan BTW onderhevig is of niet. Voor betaalopties.

Indien u uw bestelling naar een adres in een EU-land wilt versturen, zijn de prijs van het product en de bezorgkosten inclusief BTW. Dit staat vermeld op de BTW-bon van zowel johnlewis.com als JL Delivery Ltd. Voor een BTW-bon, log in op 'Uw bestellingen' en klik vervolgens op de link “Uw bestelling bekijken/BTW-bon”.

Als u niet in het Verenigd Koninkrijk woont en producten bestelt voor verzending door JL Delivery Ltd naar een adres buiten de EU, dan geldt over het algemeen het 0%-tarief, voor zowel de producten als de bezorgkosten. De prijs die u voor de producten en de levering betaalt via de website blijft echter hetzelfde.

Als u niet in het Verenigd Koninkrijk woont en de BTW op uw bestellingen voor leveringen buiten de EU wilt terugvragen, of als u een zakelijke klant bent binnen de EU en goederen of diensten bestelt waarop geen (Britse) BTW wordt geheven, is onze website wellicht niet de beste manier voor u om onze producten te kopen.

In deze situaties geeft u er misschien de voorkeur aan uw bestelling via onze gespecialiseerde exportdienst te plaatsen. Houd er wel rekening mee dat de verzendkosten voor deze service hoger zijn dan die voor bestellingen via de website.

Accepted international payment methods

Bestelling wijzigen, annuleren of retourneren

In de meeste gevallen is het niet mogelijk uw bestelling te wijzigen nadat deze is geplaatst. Als u producten aan uw order wilt toevoegen, plaats dan een nieuwe bestelling voor deze artikelen.

Als u uw adresgegevens wilt wijzigen, artikelen wilt verwijderen of uw bestelling wilt annuleren, neem dan voor advies contact op met ons klantenserviceteam op +44 1698 54 54 54, 7 dagen per week, van 07.00 uur tot middernacht (Britse tijd), of e-mail ons hier. Het team is Engelstalig en kan telefonische vragen momenteel dus alleen beantwoorden in het Engels. Zorg ervoor dat u het bestelnummer en de besteldatum bij de hand hebt.

Als uw bestelling ons magazijn reeds heeft verlaten en naar u onderweg is, dan dient u in het geval van ongewenste producten onze retourprocedure te volgen.

Wanneer u producten retourneert dient u die goed in te pakken en het pakket te retourneren naar het adres dat vermeld staat op de bezorgnota. U kunt daarvoor het plaklabel gebruiken. Als u het product retourneert omdat u het niet meer wilt, dient u de portokosten zelf te betalen.

Neemt u alstublieft contact met ons op wanneer u de verkeerde producten heeft ontvangen, of wanneer de bestelling defect, beschadigd of anders is dan beschreven bij aankomst. Merk op dat de terugboeking in Britse ponden zal plaatsvinden en daarom, in verband met de fluctuerende wisselkoers, af kan wijken van het betaalde bedrag.

Zorg er ongeacht de reden van retournering voor dat u een verzendbewijs van het postkantoor krijgt, en wij zullen het bedrag zo spoedig mogelijk terugboeken.

Houd er rekening mee dat op maat en naar wens gemaakte producten niet geretourneerd kunnen worden, tenzij er sprake is van een defect. Wij accepteren ook geen cds, dvds, tapes of andere vergelijkbare media, software of video’s waarvan de verzegelde verpakking geopend is.

Bekijk hier de volledige Internationale leveringsvoorwaarden.

Internationella leveranser

Du kan beställa produkter på vår webbplats och få dem levererade internationellt. Länderna som vi för närvarande levererar till anges i nedanstående lista. Vi kommer även att successivt lägga till nya produkter, så urvalet kommer hela tiden att öka och det är värt att besöka webbplatsen regelbundet. Tänk på att allt vi säljer inte går att leverera internationellt – ta reda på anledningen.

Se videon om hur du shoppar via webbplatsen som internationell kund.

Kontakta oss

Vårt serviceteam kan svara på frågor om webbplatsen, dina beställningar och våra leveranstjänster. Teamet talar engelska och för närvarande kan vi bara besvara samtal på engelska. Du kan skicka e-post till oss med det här formuläret, eller ringa vårt internationella team alla dagar i veckan från kl. 08.00 på morgonen till kl. 01.00 på natten (svensk tid). Telefonnumret är +44 1698 54 54 54.

Leveranskostnader och ledtider

Leveranskostnader och ledtider
Europa £7.50 per beställning Leverans tid (arbetsdagar måndag - fredag, med undantag för helgdagar i dessa länder)
Belgien, Frankrike, Tyskland, Italien, Luxemburg, Nederländerna 2 - 6
Österrike, Cypern (republik av), Danmark 3 - 7
Tjeckien, Slovakien, Spanien 4 - 7
Estland, Finland, Ungern, Lettland, Malta, Polen, Portugal, Slovenien, Sverige 5 -7
Irland (republik av), Litauen, Norge, Rumänien 6 - 8
Bulgarien 7 - 9
Grekland 9 - 11

Övriga världen £25 per beställning
Singapore 3 - 7
Kanada, USA 4 -11
Nya Zeeland, Sydafrika 5 - 9
Australien 5 -11

*En arbetsdag är måndag till fredag förutom allmänna helgdagar vilka kan variera beroende på land.

Om du behöver få produkter skickade till flera olika adresser måste du fylla i en separat beställning för varje adress. En separat fraktavgift tas ut för respektive adress.

Produkter som inte kan skickas internationellt

Vissa varor kan inte skickas internationellt av logistikskäl, juridiska eller garantimässiga skäl. Här följer en lista över undantag:

 • Alla elektriska produkter (även batteridrivna)
 • Belysning (utom lampskärmar)
 • Möbler (inklusive trädgårdsmöbler)
 • Rullgardiner, gardinstänger och -skenor
 • Mattor
 • Speglar
 • Tunga eller skrymmande produkter som kräver fler än en person för att kunna flyttas, t.ex. gymutrustning
 • Transportartiklar för småbarn, t.ex. barnbilstolar och barnvagnar
 • Livsmedel/alkohol/förbrukningsvaror/blommor och växter
 • Smällare eller stearinljus
 • Vätskor eller aerosoler
 • Kosmetika
 • Knivar/saxar
 • Tyger i metervara, tygprover och tapeter
 • Färg/lack, lim och produkter som innehåller dessa ämnen (t.ex. leksaker)
 • Leveranser baserade på presentlistor

Vårt exportserviceteam på John Lewis Oxford Street i London kan eventuellt hjälpa till att lösa frågor som rör dessa produkter, särskilt möbler, elektriska produkter och presentlistor, eftersom dessa ibland kan skickas med alternativa metoder – ta gärna kontakt.Läs mer

Vi kommer även att successivt lägga till produkter som kan levereras internationellt, så urvalet kommer hela tiden att öka och det är värt att besöka webbplatsen regelbundet.

John Lewis Delivery Ltd

När du beställer produkter på vår webbplats är det företaget John Lewis plc som är säljande part. Vi kan också leverera produkterna till adresser i Storbritannien och till Kanalöarna.

För internationella leveranser utanför Storbritannien och Kanalöarna utförs leveranserna av John Lewis Delivery Limited (JL Delivery Ltd) som anlitar transportföretaget DPD. JL Delivery Ltd är vårt systerföretag inom John Lewis-koncernen. Företaget specialiserar sig på att leverera varor till internationella adresser. Det kan leverera varor som har sålts via vår webbplats (med vissa undantag – se nedan) utomlands. Du behöver bara välja ”International delivery provided by JL Deliverty Ltd” (Internationell leverans via JL Delivery Ltd) under leveransalternativen och uppge din internationella leveransadress.

Mer information hittar du under Villkor och bestämmelser för internationella leveranser.

Tullar

Produkter som levereras till vissa destinationer, framförallt utanför EU, kan beläggas med tullar, skatter eller andra avgifter beroende på lokal lagstiftning. Mottagaren av produkterna är ansvarig för alla tullhandlingar avseende export och import, och mottagaren är skyldig att betala alla tilläggsavgifter, inklusive importavgifter, formella tullavgifter, skatter eller andra avgifter. Mottagaren av varorna (inte beställaren) kommer att få ett separat inbetalningskort för dessa avgifter.

Om du beställer produkter som ska levereras till någon annan måste du kontrollera att mottagaren är medveten om att han/hon är ansvarig för dessa tilläggsavgifter. Vi har tyvärr ingen kontroll över dessa avgifter och vi kan inte heller förutse hur höga de kan tänkas vara, och därför kan vi inte erbjuda någon hjälp med dessa rutiner. Du måste därför själv kontrollera vilka importavgifter som finns i respektive land innan du beställer några produkter som ska levereras till landet ifråga.

Betalning och moms

Betalning för produkter och leveranstjänster ska göras i pund sterling (GBP). Brittisk moms ingår i alla priser som anges på webbplatsen (gäller både varor och leverans). Det totalpris som du betalar till oss för produkter, eller till JL Delivery Ltd för leveranser, är därför alltid detsamma oavsett om brittisk moms belastas försäljningspriset. Information om betalningsalternativ.

Om du beställer varor till en EU-adress kommer priset för produkten och frakten i regel att innefatta brittisk moms, vilket visas på det momskvitto som du får från johnlewis.com och från JL Delivery Ltd. Du kan få ett momskvitto genom att logga in på Dina beställningar och därefter klicka på länken Visa beställning/hämta momskvitto.

Om du bor utanför Storbritannien och om du har beställt produkter som ska levereras via JL Delivery Ltd till en adress utanför EU, så utgår i regel ingen brittisk moms på varorna eller frakten. Priset som du betalar för produkterna och leveranserna är dock samma pris som visas på webbplatsen.

På grund av dessa förhållanden kanske webbplatsen inte är det bästa sättet att beställa produkter om du bor utanför Storbritannien och vill begära moms tillbaka på beställningar som levereras utanför EU, eller om du är en företagskund inom EU som vill köpa varor och leveranstjänster utan brittisk moms.

I sådana fall kan det vara bättre att göra beställningar via vår särskilda exportservice. Observera dock att fraktkostnaderna på beställningar via vår exportservice kommer att vara högre än de fraktkostnader som erbjuds via webbplatsen.

Accepted international payment methods

Ändra, avbryta eller returnera en beställning

I de flesta fall går det tyvärr inte att ändra en beställning efter att du har gjort beställningen. Om du vill lägga till ytterligare produkter till din beställning måste du göra en ny beställning för tilläggsprodukterna.

Om du behöver ändra uppgifter om leveransadressen, ta bort artiklar från beställningen eller annullera beställningen helt ska du kontakta vår kundtjänst på +44 1698 54 54 54. Du kan kontakta kundtjänst från kl. 08.00 på morgonen till kl. 01.00 på natten (svensk tid), eller skicka e-post här. Teamet talar engelska och för närvarande kan vi bara besvara samtal på engelska. Ha alltid ditt beställningsnummer och beställningsdatum till hands.

Om du har fått oönskade produkter och de beställda varorna redan har lämnat vårt lager måste du följa våra returrutiner.

Om du behöver returnera produkter, paketerar du dem väl och skickar paketet till adressen som visas på leveranssedeln, använd den bifogade klisteretiketten. Om produkten endast är oönskad måste du betala portot själv.

Var vänlig kontakta oss om vi har skickat fel varor, eller om den beställda varan vid ankomsten är felaktig, skadad eller inte motsvarar beskrivningen. Vi kommer att återbetala alla portoavgifter som du ådrar dig vid returneringen av sådana varor. Tänk på att denna återbetalning kommer att göras i valutan GBP och kommer därför eventuellt inte att exakt motsvara det betalda beloppet, på grund av fluktuerande valutakurser.

Se till att du, oavsett anledningen till returneringen, sparar postens kvitto så återbetalar vi summan till ditt konto snarast möjligt.

Observera att personanpassade eller måttbeställda produkter inte kan returneras om de inte är felbehäftade. Vi kan inte heller ta emot återsända cd-skivor, dvd-skivor, kassettband, eller andra inspelningsmedier, programvaror eller videoband.

Fullständiga villkor och bestämmelser för internationella leveranser hittar du här.

If you’re ordering Products from us and select international delivery as your delivery method, John Lewis Delivery Limited will provide the international delivery service to you, and will deliver the Products to your chosen address outside the UK.

‘John Lewis Delivery Limited’ will be referred to as ‘JL Delivery Ltd’.

These terms and conditions will apply to all orders delivered outside the UK and are in addition to the general UK Terms and Conditions which together govern your contract with us for the sale of the Products and your contract with JL Delivery Ltd for international delivery services.

Goods eligible for international delivery

Due to logistical restrictions, most but not all our Products are eligible for delivery to destinations outside the UK. Where restrictions apply, JL Delivery Ltd will not be able to provide international delivery services to you. Please check individual Product pages to see if this applies to any of your selected Products, or see a list of excluded Products here. In these cases, you may still be able to place an order through our specialist export service; make an enquiry here.

Payment and VAT

Payment is to be made in pounds Sterling. International credit card providers or banks will determine the exchange rate, and may add an additional processing or administration charge which the cardholder will be liable to pay.

All Product prices shown on the Website are inclusive of any applicable UK VAT. This means that the total price you pay for the Product is always the same, regardless of whether or not UK VAT is chargeable on our sale of the Product.

Where you have requested delivery to a UK or EU address, the price paid for the Product will usually include UK VAT, and UK VAT will be shown on your VAT receipt. To obtain a VAT receipt , sign into your account and then click on the VAT receipt link on the relevant order.

Where you are not a UK resident and you have requested delivery to a non-EU address, the Products will normally be zero-rated and not subject to UK VAT, but the price paid by you for the Products will remain the same as shown on the Website.

If you are a non-UK resident and wish to claim back VAT on orders for delivery outside the EU, or if you are an EU business customer, this website may not be appropriate for you and you may want to place your order through our specialist export service - make an enquiry here. Shipping costs offered by our export service will be higher than the cost of the delivery service offered by JL Delivery Ltd via the Website.

Please note that we reserve the right to refer online international orders to our export team at John Lewis Oxford Street to arrange separate delivery (to be paid for by the customer) where the true cost of delivery of your order exceeds our advertised online shipping costs. In every instance, you will be contacted by John Lewis to ensure you are happy to proceed with the order on this basis. This will not affect your rights to cancellation of a delivery if you do not wish to proceed.

Customs

Products delivered to destinations outside the EU may be subject to taxes, fees, levies or other charges as a result of local legislation or customs formalities. The recipient of your order is responsible for all customs formalities for the import of the Products, and will be required to pay any additional charges for international delivery, including import duty, formal customs entry, taxes, levies and other charges that may be levied outside the EU. The recipient of the goods, not the person placing the order, will receive a separate request for payment of these charges. If you’re ordering Products to be delivered to someone else, please ensure they’re aware that they’ll be responsible for these additional charges.

Unfortunately we have no control over these charges and cannot predict what they may be, so we’re unable to offer any assistance on these processes. We advise that you check the import charges applicable in any non-EU country before ordering Products to be delivered there.

You (or the recipient of the Products if different) will be the Importer for all international deliveries of the Products. Therefore, before placing an order, it’s your responsibility to check that any Products ordered comply with state and federal government import regulations, and that there are no local requirements or restrictions which may affect receipt of your order.

EU customers right to cancel under the Consumer Contracts Regulations 2013

If you are a UK or EU customer, you have the right to cancel your order provided that you notify us in writing no later than 7 working days after the day on which you receive the Products. Find out more here .

These legal rights do not apply to non-EU customers. If you change your mind about wanting the goods you have ordered, please see the general returns information below.

Changing, cancelling or returning an order

We’re sorry that in most circumstances it’s not possible to make changes to your order once you’ve placed it. If you’d like to add Products to your order, please place a new order for these items.

If you need to change details of your delivery address, remove Products from your order or cancel it completely, please email customerservices@johnlewis.com, or contact our Customer Services team for advice on +44 1698 54 54 54 7 days a week, between 7am and midnight (UK time). Please be ready to quote your order number and order date.

If the Products you ordered have already been collected from our warehouse for delivery to you, then you’ll need to follow our Returns procedure in the event of any unwanted Products. You can either email us customerservices@johnlewis.com, or call us on +44 1698 54 54 54 to receive instructions on how to make your return.

Please note that personalised or made-to-measure products cannot be returned unless faulty or not as described, and we also cannot accept returns of unsealed computer software.

Damaged goods

If your order arrives and the Products are damaged or faulty, please complete the returns form included with your goods or call us +441698 54 54 54 to arrange return.

International Delivery Service

If you select international delivery as the delivery method for your Products, the international delivery service will be provided to you by JL Delivery Ltd.

JL Delivery Ltd’s registered address is 171 Victoria Street, London SW1E 5NN, Company Number 07643845, VAT number GB 112.9712.32.

By selecting JL Delivery Ltd’s international delivery service for any order, you agree to be bound by JL Delivery Ltd’s terms and conditions below.

The international delivery contract formed between you and JL Delivery Ltd

You may request international delivery by selecting the delivery option ‘International delivery provided by JL Delivery Ltd’ at the end of the checkout process, and by specifying a delivery address outside the UK.

Order acceptance and completion of the contract between you and JL Delivery Ltd will take place when the Products ordered for international delivery are collected by JL Delivery Ltd from us for delivery to your chosen delivery address

The contract will be concluded in English.

Your contract with JL Delivery Ltd to deliver Products internationally only relates to those Products confirmed in the “order confirmation” email sent by us to you. JL Delivery Ltd will not be obliged to deliver any other Products, which may have been part of your order, unless and until those Products are confirmed in an order confirmation email

JL Delivery Ltd will not charge you for the delivery service until the goods are collected by JL Delivery Ltd from our warehouse for delivery to you. However, upon receipt of your order, we (as we collect your payment for the delivery service on behalf of JL Delivery Ltd) will create an authorisation on your account in respect of the delivery charge.

International delivery destinations

View the list of countries which are JL Delivery Ltd’s current delivery destinations, with delivery lead times and delivery charges.

If your country does not appear on this list, or the product you wish to order is not eligible for international delivery, an alternative service may be available via our specialist export team - find out more.

International delivery charges and VAT

The Website will confirm JL Delivery Ltd’s charge to deliver your products to an international address before you place your order for the international delivery service.

If you decline the charge for this delivery service, we will cancel your order for the Products unless you select a UK address for delivery, or select collection from a John Lewis or Waitrose UK shop offering the Click & Collect service. You can select these options on the ‘Choose your delivery address’ page.

JL Delivery Ltd’s delivery charge will be itemised as ‘delivery’ on the delivery and order confirmation pages of the Website and in emails from us, after the subtotal for the value of the goods purchased.

All delivery charge prices shown on the Website or confirmed to you are inclusive of any applicable UK VAT. This means that the total price you pay JL Delivery Ltd for the delivery services is always the same, regardless of whether or not UK VAT is chargeable on the delivery service.

For deliveries within the EU, the delivery charge will include UK VAT, and UK VAT will be shown on your VAT receipt from JL Delivery Ltd. To obtain a VAT receipt , sign into your account, view the relevant order and click on the VAT receipt link.

For deliveries to addresses outside the EU, the delivery services will not normally be subject to UK VAT, but the price paid by you will remain as shown on the Website or confirmed to you.

If you are a non-UK resident and request delivery outside the EU and wish to claim back VAT on your delivery charge, or if you are an EU business customer, this website may not be appropriate for you and you may want to place your order through our specialist export service - find out more.

Customs

You agree that JL Delivery Ltd will act on your behalf as exporter of the Products and will complete export declarations in its own name on your behalf. The recipient of your order is responsible for all customs formalities for the import of the Products, and will be required to pay any additional charges for international delivery, including import duty, formal customs entry, taxes, levies and other charges that may be levied outside the EU.

Where possible, JL Delivery Ltd, or its subcontractors, will carry out all customs formalities on the recipient of the Products’ behalf. JL Delivery Ltd, or its subcontractors, will request payment for these charges from the recipient of the Products in a separate invoice. They may also request information from you in relation to customs formalities.

International delivery lead times

Delivery lead times to international addresses will vary according to destination. In the event that your order has been collected by JL Delivery Ltd (as confirmed in the order confirmation e-mail) but has not arrived within the estimated delivery time range, please contact contact Customer Services. Customer Services act on JL Delivery Ltd’s behalf, and will deal with all queries about the international delivery services.

Depending on stock availability, JL Delivery Ltd may split delivery of your order into several parts and deliver them separately. You will not be charged extra for this.

Delays

Occasionally, delivery of your order may be delayed or prevented for reasons beyond JL Delivery Ltd’s control, such as material shortages, import delays or higher than anticipated demand. Delivery may also be delayed due to customs-related processes (such as inspection). If delays occur we will make every effort to keep you informed, but neither we nor JL Delivery Ltd shall be under any liability to you for such delay or failure. For the avoidance of doubt, time is not of the essence for the delivery of the Products.

Privacy

In accordance with our Privacy policy, you permit us to disclose your personal information to JL Delivery Ltd. You also permit us and JL Delivery Ltd to disclose your personal information to any reputable third party who may help deliver your Products.

Limitation of liability

We will not be liable, in contract, tort (including, without limitation, negligence), pre-contract or other representations (other than fraudulent or negligent misrepresentations) or otherwise out of or in connection with the Conditions for:

 • any economic losses (including without limitation loss of revenues, profits, contracts, business or anticipated savings); or
 • any loss of goodwill or reputation; or
 • any special or indirect losses suffered or incurred by that party arising out of or in connection with the provisions of any matter under the Conditions.

Nothing in the Conditions shall exclude or limit our liability for death or personal injury resulting from our negligence or that of our servants, agents or employees. To the fullest extent permissible under applicable law, JL Delivery Ltd disclaim any and all warranties of any kind, whether express or implied, in relation to the delivery service. This does not affect your statutory rights as a consumer, nor does it affect your Contract Cancellation Rights.

Our rights

JL Delivery Ltd reserves the right to change these terms and conditions from time to time, and your continued use of JL Delivery Ltd’s international delivery service following such change shall be deemed to be your acceptance of such change. It is your responsibility to check regularly to determine whether the terms and conditions have been changed. If you do not agree to any change to the international delivery terms and conditions, then you must immediately stop using the international delivery service.

Jurisdiction

This agreement shall be subject to English law and the Courts of England and Wales shall have exclusive jurisdiction over all claims or disputes arising in relation to, out of or in connection with this agreement.

Definitions

“UK” means the United Kingdom, which includes: England, Wales, Scotland, Northern Ireland and the Channel Islands

“EU” means any country or territory in the fiscal (VAT) area of the European Community, which includes: Austria, Belgium, Bulgaria, Cyprus (other than those parts of Cyprus that are not under effective control of the Government of the Republic of Cyprus), Czech Republic, Denmark (except the Faroe Islands and Greenland), Estonia, Finland, France (including Monaco), Germany (except Busingen and the Isle of Heligoland), Greece, Hungary, Republic of Ireland, Italy (except the communes of Livigno and Campione d'Italia and the Italian waters of Lake Lugano) , Latvia, Lithuania, Luxembourg, Malta, Netherlands, Poland, Portugal (including the Azores and Madeira), Romania, Slovak Republic, Slovenia, Spain (including the Balearic Islands but excluding Ceuta and Melilla), Sweden and United Kingdom and the Isle of Man.

“EU” does not include: Channel Islands (Jersey, Guernsey, Alderney, Sark, Herm) - [which we treat as part of the UK], Andorra, San Marino, Aland Islands, Canary Islands (Gran Canaria, Fuerteventura, La Palma, Tenerife, Lanzarote, El Hierro, La Gomera), the overseas departments of France (Guadeloupe, Martinique, Réunion, St Pierre and Miquelon and French Guiana), Mount Athos, Gibraltar, Vatican City, or any other countries not separately listed above.